DPS Ulcinj: Nastaviti sa daljim razvojem i prosperitetom Vladimira i Ulcinja

U cilju što jednostavnijeg i efikasnijeg informisanja građana o projektima i planovima izborne liste čiji je DPS glavni konstituent, juče je u Vladimiru otvorena nova kancelarija naše partije, četvrta takva po redu u Ulcinju.

Na ovom događaju prisutne je pozdravio potpredsjednik DPS-a Abaz Dizdarević koji je izrazio zadovoljstvo što se nalazi u Vladimiru na otvaranje ovog važnog partijskog punkta. Naveo je da otvaranje još jedne kancelarije predstavlja odraz transformacije arhitektonike političkog sistema DPS-a, u funkciji približavanja rada partije građanima.

“Ova kancelarija danas ima za zadatak da bude proaktivnija u smislu komunikacije sa građanima i upravo će tome poslužiti. Biće 365 dana otvorena za sve problem koji tište ovaj kraj”, rekao je on.

Dizdarević se posebno osvrnuo na listu koalicije DPS-a i Bošnjačke stranke na predstojećim izborima, izrazivši sigurnost u njen potencijal da pruži Vladimiru nastavak daljeg razvoja.

Koordinator ispred Predsjedništva DPS-a za Ulcinj Leon Gjokaj istakao je svoje zadovoljstvo što se nalazi u centru Ana e Malit, u Vladimiru, na otvaranju četvrte kancelarije DPS-a u Ulcinju i tom prilikom skrenuo pažnju na značaj kako urbanih tako i ruralnih sredina za Demokratsku partiju socijalista.

“Lista pod rednim brojem 5 “DA, za Ulcinj i Crnu Goru” na predstojećim izborima dokazuje da Demokratska partija socijalista ne pravi razlike po regionalnoj, etničkoj ili bilo kojoj drugoj osnovi, čime prenosi evropski duh za koji naročito sada imamo potrebu”, kazao je Gjokaj i poželio prisutnima pobjedu na izborima 27. marta.

Skupu se obratila i predsjednica Savjeta mladih DPS Ulcinj, Arta Muçaj koja je otvaranje kancelarije u Vladimiru označila kao uspješan početak izborne kampanje koja će se, kako je navela, krunisati pobjedom na lokalnim izborima.

“Dozvolite mi da pozdravim omladinu ovog mjesta, glavog stuba razvoja i prosperiteta opštine Ulcinj. Vjerujem da ćemo zajedno sa vašom podrškom biti pobjednici ovog izbornog ciklusa, a da će stanovnici ovog kraja ostati ovdje i da će pasoše korisititi samo u turističke svrhe”, poručila je ona.

Osim pomenutih, skupu su prisustvovali i predsjednica Alijanse žena DPS Crne Gore Drita Llolla, članovi Izvršnog odbora DPS Alen Nikezić, Aleksandar Pavićević i Nikola Divanović, predsjednik Opštinskog odbora Bošnjačke stranke u Ulcinju Muamer Raščić, funkcioneri, članovi i simpatizeri DPS-a i koalicionih partnera, kao i mnogobrojni građani.

Opštinski odbor DPS Ulcinj    

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član