DPS Ulcinj: Abazović nervozan, URA pod pritiskom, ambicije se pokazale nerealnim, pa primjenjuju brutalnu policijsku represiju

Današnja zloupotreba policije u Ulcinju, kao i jučerašnje prijetnje koje je u sred izborne ćutnje Abazović uputio predsjedniku Opštine Ulcinj, očekivana su posljedica nervoze, ogromnih pritisaka i nerealne ambicije URA i njenog lidera. Razumijemo da sklonost lidera URE da se rukovodi njemu bliskom maksimom da cilj opravdava sredstvo, ali ipak ovo je demokratska država, sa veoma jasnim pravilima koja se odnose na izborni postupak.

Ambicija Abazovića da sa koalicijom pet stranaka koju je okupio, pozicijom potpredsjednika vlade i ulogom mandatara, svoju stranku stavi na pobjednički pijadestal, svima je bila nerealna sem njemu. Okupio je koaliciju sa nedostižnim ciljem da ostvari apsolutnu pobjedu na današnjim izborima, a sada kada vidi da su daleko od toga, i da nema ništa od preuzimanja vlasti u Ulcinju, Abazović brutalno zloupotrebljava bezbjednosni sektor i u panici hapsi odbornike i aktiviste DPS-a.

Sve ovo ipak je uzaludno. Proći će i današnji dan… Džaba su vam sva privođenja, hapšenja, “utvrđivanja identiteta”. Vlast u Ulcinju, kao što znate, osvojiti nećete. I to  ponajviše iz razloga što vas Ulcinjani najbolje poznaju. Dobro znaju ko ste, i kakvi ste. Zbog toga će vam danas odrediti pravu mjeru i ostaviti vas, kao i svaki put, u opozicionim klupama.

Opštinski odbor DPS Ulcinj    

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član