DPS Tivat: Puna usta zaštite zakona sa pozivom na bezakonje

Posljednjih dana svjedočimo da je nervoza itekako prisutna upravo u redovima tivatske vlasti,  a ne u DPS-u, kako nam pokušavaju spočitati u napadu bijesa iz “Narod pobjeđuje”.

Ono što im moramo priznati, jeste da nikada nećemo uspjeti da se sa njima politički obračunavamo na tako, samo njima svojstven, prizeman i uvrijedljiv način.

Gospodi iz trenutne tivatske vlasti oličene u “Narod pobjeđuje” poručujemo da bi, za promjenu, bilo dobro da se malo pozabave sobom i očiste svoje dvorište.

Valjalo bi pripaziti da se u ovoj pretprazničnoj euforiji, previše ne zaletite, jer pozivati građane da preuzmu pravdu u svoje ruke, te da se sami brane je u najmanju ruku poziv na anarhiju i bezakonje.

Zato ponavljamo, ne toliko zbog vas koliko zbog građana Tivta, nećete nas adresirati na način kako to nonšalantno radite, lijepiti etikete kriminalaca i lopova. Nije Tivat Njujork gospodo iz “Narod pobjeđuje”, već smo vas podsjetili da je ovo mali grad u kojem se sve zna.

Naglašavamo, opet zbog građana Tivta, da u potpunosti podržavamo pristup da se sankcionišu svi koji postupaju nezakonito, ali vas isto tako pozivamo da to isto uradite prema svima, bez selekcije da li je ili nije blizak koaliciji sa kojom činite vlast u Tivtu.

Kada ćete se, već jednom, osloboditi vaše opsesivne priče o DPS-u? Umjesto svega dobro bi bilo da poštujete zakone, s obzirom da su vam toga puna usta, te da dozvoljavate svima pa i političkim partijama slobodan pristup informacijama. Zašto krijete razne ugovore, je li to vaša transparentnost? Nakon revanšističkog pohoda i otpuštanja velikog broja zaposlenih, naravno glasača DPS-a, žalite se da ne stižete obavljati poslove, pa eto morate primate nove zaposlene ili angažovati famozne volontere.

U nemoći da stvarate pozitivan ambijent i nove vrijednosti, preuzimate ulogu tužioca i sudije i pritom, za svaki slučaj, po onoj, što je sigurno-sigurno je, obrušavate se na DPS, koji je primjećujemo, vaša noćna mora.

Opštinski odbor DPS Tivat  

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član