DPS: Šovinistička poruka Krvavca dokaz licemjerja Demokrata

Ivan Krvavac, brat visokog funkcionera Demokrata Bojana Krvavca, objavio je na društvenim mrežama sramnu, šovinističku poruku kojom se aludira na protjerivanje građana islamske vjeroispovijesti.

Od Demokrata i Bečića, se očekuje da žestoko osude ovaj izliv mržnje prema građanima druge vjere umjesto što politikantski prozivaju visoke funkcionere policije i organizuju neke marketinške akcije, poput “noćnih straži” ispred džamije.

Da nijesu možda planirali da svog pljevaljskog funkcionera Krvavca stave u “noćnu stražu” da čuva džamiju od svog brata i njegovih istomišljenika?

I Bečiću i Abazoviću, i Krivokapiću bi bilo bolje da odbace politikantski odnos prema problemu napada na imovinu i ljude islamske vjeroispovijesti, da prestanu da prebacuju krivicu na aktuelnu vlast, već da pogledaju u kakvo su se kolo uhvatili, i šta su posledice takve politike.

Ponavljamo: optuživati DPS i aktuelnu vlast za takva zlodjela isto je kao i optužiti Ben Guriona za Aušvic. Bilo bi za očekivati da se Demokrate bar jednom odrede prema nečemu. Morali bi da shvate da ovo što se događa u Pljevljima nije PR, ovo je biti ili ne biti multietničke, evropske Crne Gore.

Demokratska partija socijalista Crne Gore 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član