DPS Nikšić: Nezapamćen čin ranjavanja zbog zastave Crne Gore

Velikosrpski nacionalizam ovih dana pokazuje svoje pravo lice u svim krajevima Crne Gore. Ispisivanje zastrašujućih poruka upućenih pripadnicima manjinskih naroda, namjera protjerivanja svega crnogorskog, doživjele su kulminaciju ranjavanjem mladića u Nikšiću čija je jedina “krivica” što je nosio crnogorsku zastavu.

Ranjen je jer je u svojoj zemlji nosio svoju zastavu. Kukavički i mučki, počinilac je nakon ranjavanja poručio “nećeš više mahati crnogorskom zastavom”. Monstrumi onda bez zazora i stida proturaju priču da je DPS čovjeka iz svojih redova nagovorio da puca u mladića koji voli svoju zemlju i nosi njene simbole. Ovakvu konstrukciju mogu smisliti samo najmračniji umovi, oni koji znaju da su krivi, pa u svoju odbranu krivicu prebacuju na drugoga.

Još jednom ponavljamo da je Demokratska partija socijalista priznala rezultate izbora, ali sva njihova činjenja nakon tog dana stvaraju osjećaj straha i ugroženosti kod većine građana Crne Gore. Stvar u ruke po njihovom nalogu preuzimaju dobro poznati kriminalci koji su do nedavno predvodili litije. Ovakvim činjenjima država treba odlučno da stane na kraj i da spriječi sunovrat crnogorske demokratije i suživota koji smo godinama gradili i njegovali.   

DPS Nikšić 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član