DPS Prijestonice: Pobjedom na Cetinju 5. decembra biće zaustavljeno svako poniženje Crne Gore

Nakon brojnih dešavanja u našoj Prijestonici, u proteklih godinu dana, prouzrokovanim lošim politikama koje su preuzele primat na državnom nivou, građanke i građani imali su priliku da se uvjere u to da vladajuća većina, u želji da satre sve crnogorsko, se najbrutalnije ustremila na Cetinje.

Od 30. avgusta prošle godine, naša država preživjela je najstrašnije udarce koji su nerijetko finiširani novim poniženjima Crne Gore u svakoj društvenoj sferi. Udarivši na integritet i dostojanstvo ove države, osvjedočili su se kao državni neprijatelji koji sa pozicija moći ruiniraju sve ono što jednu zemlju drži u životu, počev od ekonomije, preko prosvjete, pa sve do kulture.

Upravo 4. i 5. septembar u slobodarskom Cetinju razotkrili su sva lica onih koji sa državnih funkcija nedvosmisleno rade protiv države Crne Gore i na štetu njenih građana. Suzavci, gumeni meci, šok bombe koji su letjeli na sve strane poslali su jasnu poruku o tome kako bi se ophodili prema našem gradu da se domognu i lokalne vlasti.

Zato, nakon 5. decembra nikada im više neće pasti na pamet da pokušaju novo degradiranje crnogorske prijestonice, zato što ćemo im odgovoriti mudro, odvažno, hrabro, onako kako i priliči ljudima poniklim u Crnoj Gori!

Odbor DPS Prijestonice 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član