DPS Mojkovac: Čega se pametan stidi, time se koalicija “Za budućnost Mojkovca” ponosi

Ono čime se nosilac liste ,,Za budućnost Mojkovca”, gospodin Vesko Delić hvali, drugi bi se toga stidio ne iz jednog, već iz mnogo razloga.

Očigledno nešto ne funkcioniše kako treba u stručnim redovima te koalicije kad njihov nosilac liste dobija pogrešne pravne savjete, kojima u najmanju ruku javno inkriminiše sebe i svoju partiju.

Crnogorska javnost i građani Mojkovca jedva čekaju da čuju po kojem to zakonu bilo ko može da zabrani građaninu ove države promjenu prebivališta. Sramna blokada zgrade MUP-a, napadi na naše sugrađanke i sugrađane i njihovo sprječavanje da ostvare svoja prava jedino su što podliježe krivičnoj odgovornosti i za to će neko morati da odgovara.

Zašto nijeste iznijeli u javnost broj krivičnih prijava koje su građani podnosili proteklih dana protiv svih vas koji ste pogazili zakon i postupali mimo ovlašćenja?

Pravo pitanje za nadležne institucije je: Odakle koaliciji ,,Za budućnost Mojkovca” bilo kakve informacije iz baze podataka MUP-a i ko je odgovoran za curenje informacija i zloupotrebe biračkog spiska?

Na samom startu vaše medijske hajke argumentovano smo odbacili svaku mogućnost povezivanja DPS-a sa bilo kakvim inžinjeringom, jer je to upravo osnov na kojem se politika koju zastupate “proslavila” na izborima u Nikšiću. 

Ne dobijaju se izbori tako što ćete vući za rukave Mojkovčanke i Mojkovčane, a još manje tako što ćete im prijetiti objavljivanjem njihovih ličnih podataka.

Jasno je da građane Mojkovca ne možete zastrašiti, baš kao što ne možete dobiti ni njihovu većinsku podršku.

Predlažemo da se zabrinete oko vaših koalicionih partnera iz Demokrata i URE koji vam svakodnevno preuzimaju vaše nezadovoljne članove i svode vaš uticaj na nivo borbe za politički opstanak ovdje u Mojkovcu, te da se manete ovakvih diletantskih medijskih nastupa koji su loša kompenzacija za vašu političku nemoć koju ćete 5. decembra zapečatiti porazom.

Opštinski odbor DPS Mojkovac   

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član