DPS: Potvrđeno da je cilj stranaka koje Vučić kontroliše, pokloniti resurse Crne Gore Srbiji

Nakon što je visoki funkcioner PES–a saopštio kako su tekli pregovori sa koalicijom Za budućnost Crne Gore o ulasku u Vladu, te otkrio da su stranke bivšeg DF-a tražile resore energetike, saobraćaja i poljoprivrede kako bi ključne strateške resurse Crne Gore prinijeli Srbiji, jasno je da sve ono što smo tvrdili sve ove godine sada postaje očigledno i onima koji su žmurili na beskrupulozno rastakanje imovine naše države i njeno poklanjanje susjedima.

Jasno je svima da je krajnji cilj stranaka koje kontroliše Aleksandar Vučić, da se crnogorski resursi pripreme za rasprodaju kompanijama iz Srbije. Sada je bjelodano zašto su se vodile “Bitke za Nikšić”, zašto su milioni kojim su se finansirale Vučiću lojalne stranke, ulazili iz Srbije u Crnu Goru…

Ni Vučiću ni Brnabićki nije stalo do Srba u Crnoj Gori, čiji interesi ničim nijesu narušeni, već je cilj da se crnogorske firme uruše kako bi se poslije prodale u bescijenje. Jedan od primjera iz prakse je RU Pljevlja koji je znatno ispod cijene prodavao ugalj susjednoj državi. Očigledno su na red došla i druga strateška preduzeća i zato se uprlo sa svih strana da se Vučiću lojalne stranke ubace u vladu, kako bi se rasprodalo ono što je još ostalo iza Abazovića i njegovog rastakanja crnogorske imovine.

Nije teško bilo zaključiti šta je cilj finansijskog i Iogističkog ulaganja Vučića u Demokratski front i njihovog predstavljanja kao ekskluzivnih zastupnika Srba u Crnoj Gori. Drago nam je da je ova obmana, razotkrivena i da je sada razumiju i oni koji su nas nekada zbog sličnih tvrdnji napadali.

Demokratska partija socijalista Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član