Tičić: Gradski bazen biće opet mjesto okupljanja budvanske omladine, budvanskih i crnogorskih vaterpolista

Kandidati za odbornike sa pobjedničke liste „Budva može bolje!“ posjetili su bazen Pizana i najavili prvu veliku investiciju nove gradske uprave – temeljnu rekonstrukciju ovog kultnog sportskog objekta.

U odličnoj atmosferi, uz prisustvo velikog broja sugrađana, kandidat za odbornika, vaterpolista koji je sa reprezentacijom Crne Gore osvojio zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu 2008. u Malagi, Milan Tićić, prisjetio se zlatnih dana budvanskog vaterpola i sporta.

„U razgovoru sa našim dragim sugrađanima danas sam se prisjetio nekih izuzetnih momenata i emocija, dana kada je na ovom bazenu bilo puno omladine i naše, budvanske, djece. Kada su se osvajale i proslavljale titule uz hiljade i hiljade navijača“, istakao je Tičić, podsjećajući da već osam godina Budva bilježi samo stagnaciju u sportu, te da je prisutna i opšta degradacija svih društvenih vrijednosti.

„Vrijeme je da našoj djeci ponovo budu uzori Dejan Lazović, Bogdan Đurđić i ostali vrhunski sportisti, da to budu njihovi primjeri i idoli. Obećavam sa ovog mjesta, kao neko ko je odrastao i naučio da pliva na ovom bazenu, da ćemo nakon 26. maja krenuti u realizaciju projekta izgradnje modernog bazena koj će biti mjesto okupljanja budvanske omladine, budvanskih i crnogorskih vaterpolista“, zaključio je Tičić.

Milan Tičić, kandidat za odbornika liste “Budva može bolje”

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član