DPS Petnjica: Neuspio izborni inženjering, očuvali smo apsolutnu većinu

Na jučerašnjem ponovljenom glasanju u petnjičkoj mjesnoj zajednici Radmanci na lokalnim izborima, uprkos očiglednom izbornom inženjeringu, DPS je zadržao apsolutnu većinu.

Podrška listi “Ponosna Petnjica! Ponosna Crna Gora!” je uvećana za 19 glasova i pored činjenice da pojedini politički akteri nijesu birali sredstva u cilju prekrajanja izborne volje građanki i građana naše opštine.

Upravo one partije čiji članovi se kunu u “poštenje” i koji stalno govore o političkoj korupciji, bili su akteri svojevrsnog izbornog inženjeringa. Kako drugačije objasniti štelovanje i pretakanje glasova kojim je naša politička konkurencija došla do jučerašnjeg rezultata i podatka da su Demokrate 5. decembra osvojile 7 glasova u ovom biračkom mjestu, da 18 dana kasnije ostvare 0, a da za taj isti broj glasova SNP uveća svoje biračko tijelo.

Ali ipak od svega toga je najbitnije da je u Petnjici po ko zna koji put odbranjena građanska, sekularna i antifašistička Crna Gora. Stoga nadamo se da će naš dobar rezultat u Petnjici biti snažna poruka svim građanima Crne Gore, da bez građanske Crne Gore nema Crne Gore, a građanske Crne Gore nema bez DPS-a.

Opštinski odbor DPS Petnjica

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član