DPS: Ministar Leposavić se javno zakleo da nikad neće glasati za NATO

Zaklinjanje predsjednika i potpredsjednika Vlade u prozapadni put Crne Gore, obesmišljeno je biografijom i ideološkom orijentacijom članova kabineta Zdravka Krivokapića. Riječ je o ljudima koji su eksperti uglavnom na polju širenja mržnje prema vrijednosnom sistemu koji zastupa zapadna civilizacija.

Kao dokaz toj tvrdnji prilažemo snimak izjave ministra pravde i pravnog savjetnika MCP, koji nedavno u jednom intervjuu, ponosno kaže kako nikad ne bi glasao na referendumu da Crna Gora bude članica NATO saveza?!

Nakon što smo svjedočili kako su se najbliži saradnici premijera, ministar Bojanić i savjetnik Savović, vandalski i primitivno iživljavali nad zastavom NATO saveza, učestvujući u činu njenog spaljivanja, nakon što smo čuli kako se ministarka 4 najznačajnija resora, Vesna Bratić predstavlja kao “ženski četnik”, a ministar pravde Leposavić zaklinje pred javnošću da će biti protiv NATO, jasne su dimenzije obmane kojoj crnogorskoj javnosti i međunarodnim partnerima serviraju Krivokapić i njegov najbliži saradnik Abazović.

Demokratska partija socijalista Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član