DPS Herceg Novi: Reformama u partiji i jačanjem kadrovskog potencijala, branićemo jače i predanije građansko biće Crne Gore

Juče je održana 9. Opštinska izborna konferencija Demokratske partije socijalista u Herceg Novom na kojoj su nastavljene kadrovske reforme unutar partije. Izabran je i novi saziv Opštinskog odbora koji će uz odabranih 58 članova činiti i odbornici naše partije iz Skupštine opštine Herceg Novi.

Još jedna u nizu konferencija je pokazatelj da DPS intenzivno nastavlja sa kadrovskim jačanjem partije, što je ispunjenje jednog od glavnih ciljeva postavljenih na Kongresu iz januara mjeseca ove godine.

Sa skupa je poslata poruka da je prioritetan cilj naše partije očuvanje građanskog i sekularnog koncepta države. Poručeno je da će DPS biti stožer buduće državne vlasti, koja će nastaviti dalju gradnju evropskog puta Crne Gore.

Prisutnima se obratio generalni sekretar naše partije Aleksandar Bogdanović koji je rekao da je svima poznato kakav je pravac politika državne vlasti i kuda to vodi. On je konstatovao da jedino DPS zajedno sa okupljenim građanskim snagama može učiniti da Crna Gora izađe iz mraka u koji je dovela trenutna vlast.

“Zato nam je potreban dodatan entuzijazam, dodatno jačanje kadrovskih snaga, koje će doprinijeti procesu očuvanja temeljnih vrijednosti građanske Crne Gore”, poručio je Bogdanović.

Konferenciji su pored generalnog sekretara, prisustvovali i koodrinator ispred Izvršnog odbora naše partije Aleksandar Pavićević, članovi Glavnog odbora iz Herceg Novog, predstavnik koalicionog partnera iz SD Rajko Komnenić, kao i drugi gosti.

Opštinski odbor DPS Herceg Novi  

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član