DPS Herceg Novi: Nadležni da saniraju volovitu dionicu magistrale i stanje dovedu na potreban nivo

Na glavnoj saobraćajnici u Herceg Novom – magistrali postoji mnogo mjesta na kojima je potrebna intervencija.

Često su oštećenja kolovoza uzrokovana klizanjem terena što stvara višestruku opasnost.

Jedno od takvih oštećenja, uzrokovano klizištem, je i iznad groblja crkve Svetoga Spasa na Toploj. Ozbiljan problem zahtjeva i ozbiljnu intervenciju u sanaciji terena te je tako, prema nekim informacijama ova iznosila oko million eura.

Više puta prolongiran kraj završetka radova je ipak došao pred turističku sezonu i činilo se da je jedan veliki problem riješen.

Međutim, da li zbog žurbe da se posao završi u roku ili zbog nedostatka odgovarajućeg nadzora, završni sloj magistralnog puta na ovoj dionici u konačnom je ispao valovit.

Svi koji koriste ovu saobraćajnicu, bilo lokalno stanovništvo, gosti ili samo tranzitni turisti, ne mogu da ne osjete nekvalitetno odrađeni posao.

Pored toga, očigledno nije riješeno na adekvatan način pitanje atmosferskih voda, što najviše osjećaju stanovnici u kućama koje su neposredno pored puta. Duboko vjerujemo da se kvalitet šipovanja i sanacije terena nije iz istih razloga odradio nekvalitetno i da je makar taj, osnovni posao, izveden na odgovarajući način.

Pojedini građani sa nižim vozilima i vozači motora, najviše negoduju jer ih najviše i pogađaju neravnine.

Nadamo se da su ovaj problem uočile i nadležne službe Opštine Herceg Novi, te da će preduzeti odgovarajuće mjere kako bi se u konačnom ova dionica magistrale dovela na nivo koji je potreban.

Iskreno se nadamo i da nećemo čekati da se to pitanje riješi, zajedno sa proslavom višegodišnjeg “uskorog otvaranja” benzinske stanice koja je u neposrednoj blizini.

Opštinski odbor DPS Herceg Novi 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član