DPS Nikšić: Zbog nemara i amaterskog djelovanja lokalne vlasti u Nikšiću, izgubljena sredstva za izgradnju vatrogasno-spasilačkog doma

Najnovija informacija o preusmjeravanju neutrošenih sredstava u okviru Kapitalnog budžeta Crne Gore za 2022. godinu, dokazuje da lokalna vlast u Nikšiću svoj posao radi neodgovorno i neozbiljno.

Naime, jasno je precizirano da će iznos od 500.000 eura, prvobitno namijenjenih za izgradnju vatrogasno-spasilačkog doma u Nikšiću, biti preusmjeren iz razloga jer lokalna samouprava nije dostavila svu neophodnu dokumentaciju.

Trebalo bi čelnici Opštine da znaju da šarlatanski pristup, isprazne fraze “radimo”, neće obezbijediti realizaciju projekata. Za to je potrebna stručnost, profesionalizam i posvećenost, u čemu oni očito oskudijevaju.

Ostaje da vidimo dokle će se Kovačević kititi tuđim perjem i promovisati rezultate rada prethodnog lokalnog rukovodstva kao sopstvene, ali i do kada će mlađane Demokrate nastaviti da besprizorno iznose pusta obećanja u svojim predizbornim kampanjama, za koja, kako svjedočimo, nijesu sposobni da ih ispune.

Jasno je da sad, kad su poluge vlasti u njihovim rukama, krivicu ne mogu svaliti na nekoga drugog, te da bi bilo moralno, časno i pošteno izaći pred lice nikšićke javnosti i saopštiti da je ovaj projekat propao samo i isključivo zbog nemara i neznanja čelnika nikšićke Opštine, predstavnika Demokratskog fronta i Demokratske Crne Gore.

U krajnjem, ovo je još jedan dokaz amaterskog djelovanja lokalne uprave, čije posljedice trpe građani Nikšića.

Opštinski odbor DPS Nikšić 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član