DPS Golubovci: Bečić ćuti, dok njegova partija podržava napad na gradonačelnika Vukovića

Prolazi treći dan otkako je Osnovno državno tužilaštvo odredilo pritvor osobi koja je prijetila smrću gradonačelniku Glavnog grada i potpredsjedniku partije koja, samostalno, ima najveći broj pristalica u Podgorici i Crnoj Gori.

I, umjesto da u demokratskom maniru, partija koja trenutno gradi vladajuću većinu na državnom nivou, osudi ovaj sramni čin, Demokrate pravdaju ovakav postupak višestrukog povratnika u vršenju krivičnih djela kroz saopštenja čiju poentu nijesmo uspjeli da shvatimo, budući da se u uvodu opravdava napad na gradonačelnika, a u nastavku se pretvara u promo saopštenje Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.

Nijesmo ni očekivali da će predsjednik Skupštine hrabro stati iza ovog saopštenja, niti zauzeti stav o ovoj, kao ni bilo kojoj drugoj važnoj temi. Prividni protivnik bilo kakvih podjela opet je izabrao da iza ovakvih sramnih navoda potpiše druge, ovog puta čak cijelu partiju.

Predsjedniče Bečiću, podsjećamo Vas da je, ne tako davno, vođena prljava kampanja protiv Vas, te da su Vas kroz prišivanje različitih etiketa pokušali diskreditovati i kao osobu i kao političara. Tada je Ivan Vuković, ne skrivajući se iza partijskih saopštenja, imenom i prezimenom stao u Vašu odbranu.

S druge strane, nakon otvorenih prijetnji smrću, Vi ste odlučili da ne reagujete, a Vaša partija da podrži napadača. Ovakvi postupci pokazuju kome su, zapravo bitne „podjele“ kako bi se sačuvale neke nezaslužene „pobjede“.

Odbor DPS Golubovci

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član