DPS Budva: Kadrovskim jačanjem DPS, do snažnijeg otpora klero-nacionalizmu u Budvi

Na Opštinskoj izbornoj konferenciji DPS Budva, nastavio se trend kadrovskog osnaživanja partije. Na konferenciji je učestvovalo 115 delegata koji su izabrali novi Opštinski odbor od 71 člana. Preko pedeset procenata članstva Opštinskog odbora čine nova lica, a po predviđenoj dinamici, u narednih mjesec dana će se izabrati i predsjednik.

Na konferenciji je konstatovano da Budva u što kraćem roku treba ponovo da postane sinonim kvalitetnog, visokoplatežnog turizma, razvojnih infrastrukturnih projekata i grad u kojem će dolaziti gosti iz svih krajeva svijeta, budući da je, zahvaljujući politici aktuelne vlasti, grad izgubio poziciju koja joj pripada na Mediteranu.

Zaključeno je da je godinu dana nakon lokalnih izbora u potpunosti jasno da u političkoj ponudi imamo dva moguća puta razvoja grada: sa jedne strane imamo partije opozicije koje zastupaju građanske, civilizacijske i evropske vrijednosti, a sa druge je trenutna vlast čija se politička ponuda ogleda u konstantnom demonstriranju primitivizma, nacionalizma i revanšizma.

Sigurni smo da velika većina građana koji žive u našem gradu ne žele ovu i ovakvu Budvu, te da je politička agenda Demokratske partije socijalista superiornija od svih ostalih i da će u novoj vlasti, čiji će stožer neminovno biti naša partija, mjesto naći sve građanske snage kako bi se oduprli talasu klero-nacionalizma.

Konstatovano je da ćemo ojačani novom energijom, ostati na kursu koji vodi Crnu Goru u društvo znanja, društvo slobode i slobodnih građana, kao i poštovanja vrijednosti sekularne države.

Opštinskoj konferenciji su prisustvovali predsjednik partije Milo Đukanović, generalni sekretar Aleksandar Bogdanović, koordinator ispred Predsjedništva Andrija Nikolić, te koordinator ispred Izvršnog odbora Boris Muratović.

Opštinski odbor DPS Budva

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član