DPS Danilovgrad: Novi turistički kompleks donio Danilovgradu nova radna mjesta, nastavljamo razvoj našeg grada

Da lokalna uprava predvođena Demokratskom partijom socijalista u Danilovgradu nastavlja vrijedno i posvećeno da radi u ime i za račun najboljeg interesa našeg grada, dokazuje i realizacija projekta hotela Zeta.

Hotel Zeta, nekadašnja crna rupa, na koju su s pravom ukazivali naši sugrađani i naše sugrađanke, postala je novo-staro mjesto za ponos Danilovgrada i njegovog stanovništva.

Mjesto susreta i susretanja, porodičnih i prijateljskih okupljanja, najrazličitijih događaja i svečanosti ponovo je otvorilo svoja vrata.

Stari dobri duh našeg grada sačuvan je i u novom ruhu, te je naša opština dobila hotel sa 4 zvjezdice zbog kojeg Danilovgrad sada biva više valorizovan i bolje pozicioniran na turističkoj mapi i države, ali i regiona.

Ova investicija donijela je i otvaranje novih radnih mjesta na temelju kojih lokalno rukovodstvo nastavlja da se bori sa globalnim problemom nezaposlenosti i da isti u uslovima ekonomske krize postepeno uspješno rješava.

Danilovgrad će nastaviti da se razvija zahvaljujući prijateljima ovog grada i domaćinskom rukovođenju uprkos bezobzirnom odnosu koji ova Vlada Crne Gore kroz program “Evropa sad” pokazuje prema crnogorskim opštinama.

Opštinski odbor DPS Danilovgrad

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član