Tičić: Lokalna vlast u blokadi, ostavke čelnih ljudi jedino rješenje

Ako aktuelna lokalna vlast u Budvi ne uspijeva da zakaže sjednicu Skupštine, to znači da je vlast u blokadi i da je rukovodstvo opštine bez legitimiteta za vršenje vlasti.

Apsurdno je da se u takvim okolnostima pojavljuju predstavnici okrnjene lokalne vlasti, i da se hvale činjenicom kako su uštedjeli 6 miliona eura?! Naravno, logično je, da su određena sredstva ostala neiskorišćena, jer su institucije u blokadi i ne mogu obavljati svoju djelatnost.

Raste broj zaposlenih po partijskoj osnovi i uvećava se birokratski aparat u lokalnoj administraciji, dok Budva nazaduje. Najveći gubitnici u ovoj situaciji su građani Budve čija su očekivanja iznevjerena. Možda na računima ima novca, ali svakako nema stručnog kadra, ali ni kvalitetnih projekata koji bi bili realizovani za dobro građana i crnogorskog turizma.

Ostavke prvog čovjeka Opštine i Skupštine, i vraćanje mandata građanima Budve su jedina poštena i odgovorna reakcija na krizu budvanske vlasti. Sve drugo, predstavljalo bi pokušaj da se po svaku cijenu ostane na vlasti.

No, poznajući ovu vlast, sigurni smo da će oni zarad svojih fotelja biti spremni da žrtvuju i grad i građane, kao i napredak i budućnost Budve, opštine koja je od kraljice Mediterana postala vašarište neukusa i kiča.

Milan Tičić, predsjednik Opštinskog odbora DPS Budva

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član