DPS Budva: Budva je očekivala promjene nabolje, a dobila najgoru vlast u svojoj istoriji

Uvođenje prinudne uprave u Opštini Budva očekivan je rezultat djelovanja i rada vladajuće koalicije, koja nikad nije ni imala zajedničke programske ciljeve, već je stvorena na patološkoj mržnji prema našoj partiji i ideji da se od Budve, nekadašnje metropole turizma, napravi jeftino nacionalističko vašarište.

Koalicioni savez spajanja nespojivih, morao je okončati potpunom havarijom na svim nivoima. Ostaće upamćeni kao vlastodržci koji su zarad ličnih interesa, partijskih i familijarnih zapošljavanja, nepotizma, alavih apetita Carevića, Radovića i njihovih saradnika, potpuno urušili lokalnu samoupravu. Ostavljaju Budvu bez budžeta, bez plana o investicijama i bez pripreme programa za predstojeću turističku sezonu.

Sa pravom je Budva očekivala promjenu, jer ova opština zaslužuje novu energiju, nova lica i novu viziju. Nažalost, dobila je vlast koja je gora od svih prethodnih. I sam predsjednik Skupštine Radović, primjećuje da Budvani nikad nijesu svjedočili većim nepočinstvima, od ovih iz vremena vlasti u kojoj je i on učestvovao.

Ali, naši sugrađani i naša opština nemaju ništa od Radovićevog zakašnjelog slijeganja ramenima. Njih svakako čeka neizvjestan period, kao i novi izbori, na kojima greška iz 30. avgusta 2020. godine ne smije da se ponovi.

Opštinski odbor DPS Budva    

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član