DPS Bar: Topolica zajedno do pobjede Mila Đukanovića

U susret još jednoj izbornoj pobjedi Mila Đukanovića, danas su na sastanku mjesnih odbora DPS na Topolici podijeljeni pozitivni utisci iz razgovora sa građanima ovog dijela Bara. Nepodijeljena ocjena timova je da postoji vrlo pozitivan odnos mještana Topolice prema kandidatu DPS Milu Đukanoviću i opravdano očekivanje da će Đukanović i ovog puta na Topolici odnijeti ubjedljivu pobjedu.

Zajednički je ocijenjeno da nedvosmislena podrška građana leži u činjenici da i ovog puta jedino Đukanović može biti garant stabilnosti, očuvanja građanskih vrijednosti i evropske perspektive naše države.

Koordinatori mjesnih odbora na Topolici Andro Drecun i Nikola Papić upoznali su prisutne o sprovedenim i planiranim aktivnostima, najavljujući i pobjedničku konvenciju Mila Đukanovića za srijedu, 15. mart u Domu kulture u Baru.

Informišući o sprovedenim aktivnostima, Drecun je saopštio da razgovori tokom kampanje pokazuju da mještani Topolice prepoznaju važnost predsjedničkih izbora i da će i ovog puta dati svoj puni doprinos izbornoj pobjedi Mila Đukanovića.

Predsjednik Opštinskog odbora Mladen Đuričić izrazio je zadovoljstvo dosadašnjim rezultatima i pobjedničkom atmosferom na Topolici.

“Svako pojedinačno i svi zajedno pokazujemo da DPS čine ljudi pobjedničkog duha, koji dijele građanske vrijednosti i privrženost svom gradu Baru i jedinoj državi Crnoj Gori”, zaključio je Đuričić.

Opštinski odbor DPS Bar


Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član