DPS Andrijevica: Onemogućavanje održavanja sjednice SO Andrijevica koordinisana akcija Vlade, policije i tužilaštvu, može proizvesti sličan scenario i u crnogorskom parlamentu

Ni danas nije bilo moguće održati sjednicu Skupštine opštine Andrijevica, na kojoj je trebalo razmatrati inicijativu za smjenu predsjednika opštine Željka Ćulafića.

Ovo, sedmo po redu, onemogućavanje da se održi sjednica nije ništa drugo do izrugavanje svim pozitivno-pravnim normama naše države, kao i njenim institucijama sistema od strane onih koji su perfidnim zloupotrebama lokalnu vlast u potpunosti podredili sopstvenim interesima.

Pored činjenice da ne poštuju zakone, demokratske principe i generalno načela vladavine prava, ovu kabadahijsku vlast ne interesuje ni normalno funkcionisanje lokalne zajednice niti naši sugrađani.

Osim toga, upravo na slučaju naše opštine crnogorska javnost uvidjela je eklatantan primjer nefunkcionisanja sistema i generalno državnog aparata.

U prilog tome podsjećamo da smo se mjesecima obraćali Vladi, ministarstvima unutrašnjih poslova i javne uprave, Upravi policije, Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama, pisali krivične prijave i ukazivali na ove opstrukcije. Međutim od njih smo dobili samo ignorisanje i samoproglašavanjem nenedležnim. Zbog toga možemo da konstatujemo da je sve navedeno bila klasična koordinisana akcija svih navedenih sa ciljem da se unizi SO Andrijevica ali i nastavi sa procesom devastacije crnogorskih institucija.

Takođe, izražavamo bojazan da će ovakvo ćutanje i nečinjenje nadležnih državnih organa proizvesti dalje dalekosežne posljedice, te da po uzoru na andrijevački primjer od strane kabadahijskih družina možemo očekivati slične scenarije i u drugim sredinama ali i u crnogorskom parlamentu.

Opštinski odbor DPS Andrijevica

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član