Ćulafić: DPS u Podgorici ostvaruje svoj izborni program

Protekla nedelja najbolji je pokazatelj da lokalna uprava predvođena Demokratskom partijom socijalista radi fantastičan posao te da ispunjavamo ono što su bila obećanja građanima u susret izborima u maju 2018. godine.

Naime, juče su završeni radovi u Maslinama na rekonstrukciji u ulicama Skopskoj i Komskoj u ukupnoj dužini od 900 metara a vrijednost radova na ovim saobraćajnicama iznosi 170.000 eura.

Par dana prije toga u naselju Stari aerodrom završena je rekonstrukcija ulice Miodraga Bulatovića u dijelu dužine 170 metara čija je vrijednost iznosila 110.000 eura, što predstavlja jako važnu investiciju za sve stanovnike ovog kraja. Ako uzmemo u obzir činjenicu da je početkom sedmice Glavni grad uspješno priveo kraju realizaciju još jednog važnog projekta koji je podrazumijevao temeljnu rekonstrukciju dijela puta koji povezuje Fundinu i Zatrijebač u dužini od preko 3 km, vrijednosti 250.000 eura dolazimo do zaključka da su samo u prethodnoj nedelji završeni projekti kojima se unapređuje putna infrastruktura u vrijednosti od 530.000eura.

Sve ovo samo je dio investicija budući da je budžetom za ovu godinu u tu namjenu planirano 2.75 miliona eura.

Ovi rezultati dobijaju dodatno na značaju ukoliko se znaju uslovi u kojima su ostvareni, kada se čitavo društvo suočava sa najvećim globalnim zdravstvenim izazovom u proteklim decenijama. Službe Glavnog grada i u takvim uslovima funkcionišu sa istom efikascnošću što je još jedan od pokazatelja da lokalna uprava predvođena Demokratskom partijom socijalista apsolutno opravdava povjerenje koje je dobila od građana.

Stefan Ćulafić, odbornik u Skupštini Glavnog grada

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član