Živković: Krivokapić se brani ćutanjem

Nepojavljivanje nosioca liste kolacije “Za budućnost Crne Gore“ Zdravka Krivokapića na dogovorenom intervju  na Javnom servisu, pokazatelj je konfuzije koja vlada u redovima ovog saveza nakon potpisivanja čuvenog sporazuma.

Naime, koristeći priliku da dok su Mandić i Knežević na brifingu u Srbiji, potpiše sporazum, Krivokapić je razjario biračko tijelo DF-a i prema njihovom tumačenju, počinio najveću postizbornu prevaru ikada viđenu u Crnoj Gori. U sličnom tonu reaguju i beogradski tabloidi, dok se iz krugova bliskim rukovodstvu ovog pokreta, pokušava smiriti “baza” objašnjenjem da je Sporazum iznuđen potez, a da će u nekoj nedefinisanoj budućnosti, stavku po stavku, iz svog iznevjerenog anticrnogorskog manifesta, ispunjavati.

Zbog svega navedenog, kao okrivljenom kojem treba vremena da smisli odbranu pa se u međuvremenu brani ćutanjem, Krivokapiću su njegovi medijski savjetnici zabranili pojavljivanje na RTCG-u, kako ne bi dodatno pogoršao stanje poslije totalne konfuzije koja je nastala u redovima Koalicije.  

Što se samog sporazuma tiče, apsolutno nam je drago da je opozicija u Crnoj Gori nakon više od 15 godina prihvatila politiku DPS i usvojila vrijednosti za koje smo se mukotrpno borili – od nezavisnosti, državnih simbola, priznanja Kosova, članstva u NATO i Evropsku uniju. Svakako bi bilo bolje i za njih i za ukupni politički ambijent da su mnogo ranije, a ne pod pritiskom, prepoznali značaj tekovine odgovorne državne politike predvođene DPS, umjesto što su permanentno opstruirali i rušili, sve ovo u šta se danas kunu.

Danijel Živković, kandidat za poslanika liste “Odlučno za Crnu Goru! DPS – Milo Đukanović”

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član