Vuković na Skalinama: Spustićemo Podgoricu na njene rijeke

Idejno rješenje uređenja obala Morače predstavili su na popularnim Skalinama kandidati za odbornike i nosilac liste „Za dobro građana Podgorice – Pobjednička koalicija Milo Đukanović“ dr Ivan Vuković.

„U godinama pred nama učinićemo sve da obogatimo i inače bogat kulturni život našeg grada. Zato ćemo Podgorici podariti nove sadržaje, poput Ljetnje pozornice, nove zgrade Gradskog pozorišta, nove gradske knjižare i novog izložbenog prostora u krugu kuće Rista Stijovića. Istovremeno, zahvaljujući izgradnji novih šetališta duž Ribnice i Morače, mjesto na kom smo se večeras okupili učinićemo dostupnim svima koji ođe žele naći mir od gradske vreve. Spustićemo Podgoricu na njene rijeke, dobićemo novi prostor za rekreaciju, za sigurnu igru naših mališana, mjesto za prvu jutarnju kafu onih starijih sugrađana i mjesto sa kojeg će neki novi parovi kretati na svoja ljubavna putovanja. Pobjeda našeg tima 27. maja biće pobjeda ljudi koji vole svoj grad, koji čuvaju dobri duh stare Podgorice i koji imaju viziju nove, uzbudljive, evropske Podgorice. Naša pobjeda 27. maja biće zato pobjeda našeg grada“, kazao je Vuković.

Jedino jak tim ostvarenih profesionalaca sa dugogodišnjim iskustvom, koji su dokazane lokal patriote sa velikim srcem i još većom energijom za svoj grad, može da ostvari ove planove i odgovori na potrebu naših građana za novom i uzbudljivijom Podgoricom.

Popularni glumac Dušan Kovačević, koji je kandidat za odbornika liste „Za dobro građana Podgorice“, kazao je da se na Skalinama susrijeću legenda i istorija, doživljavaju prve ljubavi, nastaje poezija, citirajući stihove iz pjesme „Mlada Jelka ljubi Janka“, u kojoj je opisana jedna od mnoštva podgoričkih priča o zabranjenim ljubavima stara gotovo vijek i po, a koju je svojim maestralnim glasom svojevremeno ovjekovječila legendarna Ksenija Cicvarić.

Media tim Demokratske partije socijalista Crne Gore 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član