OO DPS Bar: Održana sjednica Operativnog i Izbornog štaba DPS Bar

Današnjoj sjednici Operativnog i Izbornog štaba DPS Bar, kojom je ispred Predsjedništva partije predsjedavao koordinator – Branimir Gvozdenović, prisustvovali su predsjednica Opštinskog odbora DPS Bar Branka Nikezić, predsjednik Opštine dr Zoran Srzentić, potpredsjednik Opštine i nosilac liste Dušan Raičević, članovi Izvršnog odbora partije, kao i svi predsjednici i koordinatori Mjesnih odbora sa teritorije opštine Bar.

Nakon izvanrednog rezultata na predsjedničkim izborima na kojima je kandidat DPS-a, gospodin Milo Đukanović, osvojio 11.370 glasova, na večerašnjoj sjednici je, između ostalog, zaključeno da se sa optimizmom očekuje provjera povjerenja građana 27. maja. Na sjednici je analizirano trenutno stanje i potencijali za još kvalitetnije donošenje političkih odluka. U tom pravcu, podijeljeni su jasni zadaci za dalji terenski rad i unaprijeđenje komunikacije sa građanima u susret lokalnim izborima koji su od nemjerljivog značaja za nastavak politike razvoja opštine i  unaprijeđenja kvaliteta života za sve stanovnike Bara.

Takođe je odlučeno da će se nakon sinošnjeg, izuzetno dobro organizovanog koktela u Dvorcu Kralja Nikole, 25. maja, u Domu kulture, održati završna izborna konvencija, kojoj će prisustvovati i zamjenik predsjednika DPS-a, gospodin Duško Marković.

Služba za informisanje Opštinskog odbra DPS Bar

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član