Vešović: Bečić jedno govori, a drugo radi

Drago nam je što je predsjednik Skupštine konačno smogao snage da naglasi da su njegovi protivnici oni koji preziru sve simbole suverene i nezavisne Crne Gore, poštujući tuđa znamenja, ponižavajući većinu stanovnika Crne Gore i nazivajući ih najgorim imenima. Samo je problem što je po ko zna koji put on sinoć bio među njima.

Drago nam je što je predsjednik Skupštine konačno počeo da govori o Crnoj Gori kao državi svih njenih građana, da možda počinje da razumije koliko je problematično kada njegovi politički i duhovni saveznici negiraju najzastupljeniju naciju u državi, kada se prave da polovina građana ne postoji. Samo je problem što upravo on daje legitimitet svemu tome.

Drago nam je što je predsjednik Skupštine konačno počeo da govori o evropskoj Crnoj Gori, u kojoj nema nezakonitih praćenja i prisluškivanja novinara, u kojoj partije u svojim obraćanjima ne koriste nedopustive termine poput “imbecilni”, u kojoj nema kalkulantskog odnosa u odnosu na teme poput genocida u Srebrenici ili dokumenata protiv zabrane fašističkih simbola. Samo je problem što je zaboravio da sve to radi upravo njegova stranka.

Uzalud je, predsjedniče Skupštine, nećete se više nikad dodvoriti ljudima koji zagovaraju građansku Crnu Goru, a gnušaju se Vašeg konstantnog koketiranja sa desnicom, kako ste to radili i prošle noći. Ponižavanje je i građana i njihove inteligencije i to što ste uopšte pomislili da ćete jutro kasnije moći da im govorite o državi svih građana, evropskim vrijednostima i odbrani nezavisnosti.

Časlav Vešović, predsjednik Odbora DPS Glavnog grada 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član