Tijana Vidaković najmlađa odbornica u istoriji Glavnog grada

Dvadesetogodišnja odbornica Demokratske partije socijalista u Skupštini Glavnog grada Podgorica Tijana Vidaković, koja je danas stupila na funkciju, najmlađa je odbornica u istoriji saziva lokalnog parlamenta. Vidaković, koja je studentkinja druge godine Pravnog fakulteta Univerziteta Crne Gore, rođena je 07. juna1998. godine.
Osim što je kao Lučonoša završila srednjoškolsko obrazovanje i upisala Pravni fakultet, Vidaković je osvajala i brojne nagrade, među kojima su prvo mjesto na međunarodnom takmičenju iz oblasti ekonomskih nauka 2016. godine, drugo mjesto u pojedinačnoj konkurenciji govornika na debatnom turniru „George Orwell“ i prvo mjesto na državnom takmičenju iz nacionalne istorije.
Tijana Vidaković je rukovodilac rada Mladih antifašista Crne Gore, organizacije koja funkcioniše u okviru SUBNOR-a Crne Gore, član je Predsjedništva UBNOR-a Glavnog grada, član Komisije za izdavačku djelatnost SUBNOR-a  Crne Gore i glavni i odgovorni urednik i autor na portalu „Mladi antifašisti Crne Gore“

ODBOR DPS GLAVNOG GRADA

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član