Tičić: Svim građankama i građanima Budve srećan Dan opštine

U ime Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Budva čestitam svim građanima Budve Dan opštine, uz želju da sve naše političke razlike podredimo jednom cilju – da Budvi vratimo stari sjaj kraljice Mediterana.

U vremenu kad Budva, bezmalo kao i prije 77 godina, brani svoje antifašističke temelje, Budvanke i Budvani ne smiju zaboraviti one koji su svojim životima i herojstvom osvojili slobodu, i učinili da ideja o Budvi živi.

Naš grad koji danas zasluženo nosi epitet prijestonice crnogorskog turizma, treba dodatno da unaprijedi svoje kapacitete, obogati ponudu i da ide ka još većoj prepoznatljivosti na međunarodnoj turističkoj mapi.

Zbog toga, očuvanje mediteranske kulture, tradicije suživota i multietničkog sklada kao najviših vrijednosti moderne, građanske i evropske Crne Gore, treba da budu temelji na kojima će počivati dalji razvoj Budve. Samo evropska, multietnička i multikonfesionalna Budva može biti ugodno mjesto za život svih njenih stanovnika.

U ime Opštinskog odbora DPS Budva, još jednom srećan praznik svim Budvankama i Budvanima, nek je vječna naša Budva i nek je vječna Crna Gora!

Milan Tičić, predsjednik Opštinskog odbora DPS Budva 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član