Rovčanin: Uplatite pripravnicima naknade i manite se mladih u Baru

Opština Bar, na čelu sa predsjednikom Opštine Dušanom Raičevićem je za građane imala sluha u svim sferama djelovanja, što će rezultat na izborima i pokazati.

Barska URA je u nedostatku argumenata, počela da zloupotrebljava djecu. Njima je izgleda “loša praksa” Opštine Bar što je u protekle četiri godine za besplatan prevoz učenika opredijelila preko milion eura dok se za prevoz đaka iz Mrkojevića opredjeljuje 50.000 eura godišnje.

Za poboljšavanje uslova u školama opredijeljeno je preko 85.000 eura. U trajanju mandata Raičevića uplaćeno je 200.000 eura za stipendije, koje dana nijesu kasnile. Gospodine Đuroviću, da Vas podsjetimo, od kad je URA zaposjela najvažnije državne funkcije korisnici Programa za stručno osposobljavanje, po prvi put od kad postoji Program, dva mjeseca nijesu primili svoje zarade! Da li je to praksa koju planirate da se prenese u Bar?!

Jedino što je URA u Baru uradila od kad čini vlast na državnom nivou jeste blokada projekta izgradnje regionalnog puta kroz Mrkojeviće i sabotiranje ostalih važnih projekata za razvoj grada.

Sva sreća, po građane Bara, da barska URA neće imati prilike da se bavi kreiranjem budžeta Opštine Bar jer vjerovatno neće preći ni cenzus.

Zato Vas molimo da svoje napore ne ulažete i ne brinete o građanima Bara na način na koji ste to činili do sada.

Dok Vi podsjećate da sva djeca moraju imati jednaka prava, lokalna samouprava u Baru godinama unazad preduzima aktivnosti i napore da djeci Bara obezbijedi jednaka prava i šanse.

U narednom mandatu ćemo i jače i bolje nastaviti da dajemo podršku našim sugrađanima iz svih sfera djelovanja gradske uprave.

Jelena Rovčanin, kandidatkinja za odbornicu sa liste “Prava stvar, Koalicija Zajedno Bar”

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član