DPS Tuzi: ‘’Kombi stranke’’ nemaju dovoljno ljudi, ali imaju velike apetite

URA, koja je ponosno participirala u Vladi, koja je zbog nacionalne i šovinističke netrpeljivosti diskvalifikovala predstavnike manjinskih partija kao eventualne činioce, nema pravo da svoja nepočinstva sakriva iza lažne brige o građanskom konceptu države.

Daleko je čuvena sklonost manipulisanju predsjednika URA, ali nijesmo znali da je on tu svoju „vještinu“ proširio na svoje aktiviste.

Mi smo samo konstatovali kako direktori lokalnih preduzeća u našoj opštini, navodno preko dana posvećeni napornom radu za dobro građana Tuzi, popunjavaju nedostajuća mjesta na odborničkoj listi u Podgorici, jer ‘’kombi stranke’’, poznato je nemaju dovoljno ljudi, a imaju velike apetite.

Što se konkretno Admira Biorca tiče, mi nemamo protiv njega ništa, on je primjer da se „američki san“ i u Tuzima može ostvariti: od vozača Nika Đeljošaja, do v.d. direktora Vodovoda i kanalizacije Tuzi, pa i do kandidata za odbornika u Skupštini Glavnog grada Podgorice.

Pokušaji patetičnog spinovanja i sakrivanje iza manjinskih partija, u pauzama ostvarivanja Vučićevih interesa, ostaju bespredmetni, jer i tada svaka Urina prevara odiše poznatim švercerskim manirima.

Vjerujemo da će građani Podgorice sami procijeniti kvalitete našeg sugrađanina i cjeniti to što se pored toliko obaveza u svojim rodnim Tuzima, ima vremena i za njih.

Opštinski odbor DPS Tuzi

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član