Reagovanje OO DPS Bar povodom saopštenja SNP Bar: Tvrdnja SNP-a o nadmoći u lokalnom parlamentu politički avanturizam

U svijetlu krpljenja kvoruma za sjednicu Glavnog odbora, a vjerovatno i za još jednu partiju koja ce nastati iz SNP-a, Klub odbornika SNP u Baru saopštio je javnosti niz tvrdnji, koje su u najmanju ruku problematične. Jasno nam je da već moraju krenuti u agresivnu kampanju, da bi svoju navodnu nadmoć u radu lokalnog parlamenta, pretvorili u izborni rezultat. Mi  unaprijed znamo kako će se taj politički avanturizam završiti – tačno onako koliko je i tačna njihova tvrdnja o nadmoći u lokalnom parlamentu, koju im navodno mi na sjednicama nevoljno priznajemo!?  Lako je kititi se nekakvim odbranama ovog ili onog, Starog Bara ili Maljevika, prisvajati nekakve zasluge za zaštitu Luke Bar- što je, uzgred budi rečeno jedna već toliko istrošena i izrabljena floskula od strane cijele opozicije. Od koga ste odbranili naše plaže, naš Stari grad, našu Luku?

Bez naših nastojanja , namjera, planova i ukupnog angažovanja, a prije svega 19 glasova, u Skupštini, nema usvajanja ni jednog predloga.

Vrijeme je da odustanete od  prevaziđene “pobjedničke” retorike i da se posvetite ozbiljnom radu, kako u lokalnom, tako i u državnom Parlamentu. Građani će svoju riječ dati na izborima, tu ćete morati da pokažete svoju navodnu nadmoć. A što se tiče vaše političke parole “i riječ i djelo”, možda bi bilo dobro da je redefinišete. Jer, pokazali ste na primjeru Budve, Kotora i Herceg-Novog, kako funkcionišu vaše “principijelne” koalicije i kako su vam usklađeni riječi i djela. Na štetu građana! Zato i mi i vi znamo kakav će opet biti vaš izborni rezultat na lokalnim izborima u Baru. Vaše podjele idu dotle da ćete na kraju imati podijeljenu partiju i manje odbornika u lokalnom parlamentu. A kud manje od tri, koliko ih je sada? 
 
Služba za informisanje OO DPS Bar

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član