OO DPS Bar: U toku radovi na asfaltiranju ulice Stara pruga u naselju Bjeliši

U opštini Bar, u toku je realizacija velikih infrastrukturnih projekata koji se izvode fazno na čitavoj teritoriji opštine. 

Ovih dana se počelo  i sa pripremnim radovima na asfaltiranju ulice Stara pruga u naselju Bjeliši. Pripremni radovi i tamponiranje će biti završeni u narednih nedjelju dana, nakon čega slijedi asflatriranje ulice u dužini od 800m i punoj širini u dva sloja. Osnovni sloj asfalta će biti debljine 6 cm, drugi- završni 4cm. Cijena ove investicije je 103.000 eura a izvođač radova je „Jedinstvo“ Sevojno.

Na ovoj trasi puta  ranije su postavljene vodovodne cijevi, završena je izgradnja kanalizacionog kolektora  a rekonstruisano je i oko 300m vodovodne mreže. Ukupna cijena radova na kanalizacionoj mreži  je preko 380.000 eura. Izvođač radova je takodje „Jedinstvo“ iz Sevojna.

Napominjeno da je u poteklom periodu u Mjesnu zajednicu Bar IV  uloženo preko 60.000 eura za sanaciju i adaptaciju putnih pravaca. Završetkom radova u ulici Stara pruga, koji će biti realizovani u naredne dvije nedjelje Mjesna zajednica Bar IV će dobiti jednu novu i modernu saobraćajnicu koja je bila imperativ stanovnicima ovog dijela grada.

U narednom mjesecu počeće se sa izvođenjem radovima na sanaciji i adaptaciji putnih pravaca, koji su određeni kao prioriteti mjesne zajednice, za šta je Budžetom Opštine Bar opredijeljeno 100.000 eura za tekuću 2017. godinu.

Sve planirane aktivnosti u Mjesnoj zajednici Bar IV finansiraće se po prioritetima, a planirano je da se sukcesivno ulaže po 100.000 eura godišnje do 2019. godine.
 
Služba za informisanje OO DPS Bar

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član