Reagovanje koalicije DPS, DUA, BS, SD “Pravim putem-Rrugës së drejtë” na izjavu Ferhata Dinoše

Imajući u vidu da je gospodin Ferhat “Ljuljanaj” Dinoša ostario i da sa godinama ide i demencija, pa je razumljivo da zaboravlja, u njegovom slučaju jasno je zašto baš on iznosi svu ovu smijuriju od teksta i u svakom redu demantuje sam sebe.

Čovjek koji je koliko do juče padao na koljena Dritanu Abazoviću da ne napušta DPS i da sačuva državu od onih ,,koji bi je rado na tacnu dali Vučiću” danas zajedno sa njegovim najmilijim čedom Nikom Gjeloshajem otpisuje ni manje ni više nego 60% opštine Tuzi samo zato što ne podržavaju njega. Da podrže njega da mu sin bude visoko pozicionirani pripravnik, jer su oni rođeni da “vode” i niko mimo njih. I da stvar bude još smješnija proziva čovjeka koji ga je doveo na čelo DUE i kupio mu prvo odijelo da bi mogao časno u narod izaći.

Isto onako kako ste gospodina Eleza Nikovića pogazili i protjerali tako ćete i Vi gospodine Dinoša, sa sve Nikom Gjeloshajem završiti u mašini za političku reciklažu. Kada shvatite da su Albanci u Tuzima i to većina njih oni koji glasaju DUA, DPS, SD i makar pola BS, tada možete biti predstavnik nečega. Onako kako zaslužujete, tako ste i kotirani. Iza mlađanih Nike i Ivana Ivanaja, jer da ste iole zaslužili kod istih forumaša bili biste nosilac liste. Ovako ste krpa potirača ovima dvojici da sa Vama brišu ostatke političke olupine zvane Forum.

Elez Niković kao častan građanin i ugledni profesor pokazao je svoj autoritet i koliko je bitan onda kada je nastupio na izborima i osvojio ni manje ni više nego 1.750 glasova! A Vi? Do juče ste Đukanoviću jeli iz ruke, dok ste danas samo pravo lice Foruma, tj. olupina koja je davno stasala za reciklažu.

Dinoša priča o EU agendi sad protiv DPS-a, a zna vrlo dobro da su vlade čiji je glavni stožer bila naša partija uvele Crnu Goru u NATO, otvorile sva poglavlja za pristup EU, za razliku od vlasti nakon 30. avgusta koje su zaustavile pretpristupne pregovore. Takođe, treba podsjetiti gospodina Dinošu da je u dva mandata bio diplomata u vrijeme dok je DPS vršio vlast na državnom nivou.

O radu Vašeg vođe govorićemo dokazima u narednim danima. Prije svega on nam i nije u fokusu, jer su nama primarni prioriteti građani naše opštine, kao i projekti koji će za sve građane Tuzi, a prevashodno većinsko albansko stanovništvo, imati dugoročne pozitivne efekte.

Gospodine Dinoša, očigledno da Vam je koalicija “Pravim putem” stvorila nervozu što je i logično, jer ste ustoličili čovjeka za kojeg je Ferhat Dinoša samo krpa potirača jer da nije tako bio bi mu nosilac liste a ne radnik na čišćenju sopstvenog korova.

Gospodine Dinoša, uz Eleza Nikovića časnog Albanca koji se dokazao na svim poljima Tuzi će biti bolje mjesto za život.

Njegovo iskustvo a prije svega čast i poštenje su pomoć mladim i obrazovanim Albancima, Bošnjacima, Crnogorcima, Srbima i ostalima da Tuzi izgrade po mjeri svakog građanina, u kojem će ime i prezime biti samo lična odrednica a ne i obavezan uslov za određene privilegije.

Projekti koje ćemo nakon pobjede implementirati biće Vam dovoljan razlog da u miru Vaše kuće u Dinoši ostarite stideći se sami sebe zbog svega što ste učinjeli zadnjih godinu dana.

Za ranije ostavljamo prevashodno Albancima da Vam presude politički.

Koalicija DPS, DUA, BS, SD “Pravim putem-Rrugës së drejtë”

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član