Reagovanje Kluba poslanika DPS-a na tekst objavljen na portalu (i u štampanom izdanju) Vijesti, dana 02.04.2018., pod naslovom: “Knežević u bračnu posjetu zove poslanicu DPS-a”

Uprkos tome što nema kraja neprijatnostima u režiji poslanika Milana Kneževića, u posljednjoj epizodi svog moralnog posrnuća, prevazišao je sebe.

Obratiti se ženi – dami, sestri, poslanici…mučki i kukavički, kako je on uradio, zaslužuje isključivo prezir, i nadu da je ovdje riječ o izolovanom slučaju izopačenosti kojoj je svakojaka devijantnost mjera političkog ponašanja, a malicioznost model bitisanja.

I pored toga što su razmišljanja i ponašanja poslanika Kneževića plod sužene svijesti, njegov najnoviji ispad zaslužuje najozbiljniju opomenu od strane ukupne crnogorske javnosti.

Zato se obraćamo crnogorskoj javnosti, ne samo zbog moralne obaveze da zaštitimo poslanika ili poslanicu, već i zbog toga da javno opomenemo svakoga ko pređe  granicu ljudskog, viteškog i crnogorskog, ako hoćete i srpskog. I ne samo svakog pojedinca nego i svaki medij koji se povede za sličnim primjerom. Ukazujemo na to da je riječ o ozbiljnoj tendenciji da se obezvrijede svete vrijednosti društva. Nećemo uzvratiti istom mjerom, a poslaniku Kneževiću i politici koju on personifikuje, sve izgovoreno neka služi na čast!

Klub poslanika DPS-a

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član