Purlija: Klub odbornika DPS će snažno podržati program za razvoj preduzetništva u opštini Bar

DPS Bar će snažno podržati program “Podrške razvoju preduzetništva u opštini Bar”, koji će se sledeće sjednice naći na dnevnom redu zasijedanja Skupštine Opštine. Podsticaj preduzetništva je najbolja prilika za razvoj naše opštine i poboljšanje standarda građana.

Naša partija će podržati ovaj program, kako bi se što više sugrađana odvažilo na započinjanje privatnog biznisa. Na taj način povećavamo konkurentnost naše Opštine u mnogim privrednim granama za koje Bar ima izvanredne potencijale.

Plan za razvoj preduzetništva  sadrži konkretne korake i mjere koje se realizuju kroz brojne aktivnosti kao što su: organizovanje info dana, druženje sa uspješnim preduzetnicima, prezentacija primjera dobre prakse, izrada i distribucija edukativnog materijala i sl.

Planirano je da u saradnji sa Biznis centrom, za naše sugrađane budu organizovane edukativne radionice, treninzi o pokretanju i vođenju biznisa, stručna predavanja i seminari.

Najvažnije za naše buduće preduzetnike je da će Opština Bar učestvovati u ovom programu i sa direktnom finansijskom podrškom.  Ovim konretnim potezom Opština Bar pokazuje povjerenje u preduzetnički duh naših sugrađana.

Demokratska partija socijalista je svakodnevno posvećena poboljšanju uslova života u našoj državi, od lokalnih zajednica do državnog nivoa.  Tu smo da podržimo sve aktivnosti koje za cilj imaju bolji standard naših građana. Pozivamo i sve druge učesnike u političkom životu, od lokalne do državne Vlasti, da pokažu odgovornost prema građanima i dođu do zajedničkih  rješenja za dobro svih.

U tom smislu, opštinski odbor Bar pruža punu podršku koordinatoru ispred Predsjedništva DPS Bar i zamjeniku predsjednika Skupštine Branimiru Gvozdenoviću u njegovim naporima da se u Odboru za usaglašavanje izbornog zakonodavstva, nađe zajednički jezik sa opozicijom, izglasaju najkvalitetnija riješenja i na taj način obezbjede najbolji uslovi za održavanje izbora koje će svi akteri na političkoj sceni prihvatiti.

Nikica Purlija, član Kluba odbornika DPS Bar

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član