OO DPS Bar: Funkcioneri DPS-a sa mještanima u obilasku nove saobraćajnice u mjesnoj zajednici Šušanj

Predsjednik Opštinskog odbora DPS Bar dr Dragoslav Tomanović i predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević sa odbornicima, koordinatorima i predsjednicima mjesnih odbora DPS Šušnja danas su u okviru redovnih  aktivnosti obišli lokaciju nedavno završene saobraćajnice u dijelu naselja Čačci i razgovarali sa mještanima. Opština Bar podržala je inicijativu stanovnika ovog naselja, pa su građani uz pomoć mjesne zajednice i stručne pomoći opštinskih službi postavili cijevi za odvođenje atmosferskih voda i izvršili pripreme radove, a Opština Bar je izdvojila 71.000 eura za asfaltiranje pomenute dionice u dužini od 1.100m.

Tokom obilaska, građani su iskazali veliko zadovoljstvo i zahvalnost lokalnoj samoupravi na razumijevanju i podršci za realizaciju ove investicije.

Predsjednik Opštinskog odbora dr Dragoslav Tomanović kazao je da je DPS posvećena rješavanju svih pitanja koja su od ključnog značaja za život građana. DPS je najspremniji politički subjekt da inicijative građana realizuje kroz konkretne aktivnosti, a mjesto za iznošenje predloga, pronalaženje prioriteta i rješenja su sastanci mjesnih odbora DPS-a, rekao je Tomanović. Zahvalivši mještanima na inicijativi koju su pokrenuli da bi rješili problem odvođenja atmosferskih voda, Tomanović je kazao da je ona razmotrena detaljno, i uz regulisanje odvoda atmosferskih voda, obezbijeđeno je i asfaltiranje ulice. On je potvrdio spremnost za nastavak podrške inicijativama sugrađana koje značajno unapređuju kvalitet života, i istakao da je zajednički interes rješavanje svih potreba koje mještani budu prepoznali.

Predsjednik Opštine Dušan Raičević podsjetio je da su se u proteklom periodu u mjesnu zajednicu Šušanj uložila značajna sredstva. Pored ove saobraćajnice završeni su radovi u ulicama Anta Đedovića i Omladinskoj ulici, u ulici Glavanovića,Crnogorskih serdara, saobraćajnica duž korita rijeke Željeznice a u skorijem periodu će biti asfaltirana i Ulica Nikole Lekića (od kružnog toka do škole) u punom profilu sa trotoarima i novima ivičnjacima.

Na današnjem susretu funkcionera DPS i mještana Šušnja razgovarano je i o daljim infrastrukturnim projektima za ovo naselje, pa je dogovoreno da se u narednoj fazi izradi dokumentacija za novi projekat vodovodne i kanalizacione mreže, kao i da se asfaltira saobraćajnica u dijelu naselja Donji Čačci. Programom mjesne zajednice za naredni period planirana je sanacija i asfaltiranje ulica za Peranoviće, Carviće i Gromaniće, kao i saobraćajnice koja se nastavlja duž korita rijeke Željeznice.

DPS Bar će u i u narednom periodu, u kontinuitetu, obilaziti naselja i razgovarati sa mještanima o radovima koji se realizuju,i o onima koje je potrebno planirati u sljedećim fazama. Lokalna samouprava na čelu sa DPS-om će realizovati sve projekte koji su predviđeni Akcionim planom za realizaciju investicija, kako u mjesnoj zajednici Šušanj, tako i na području čitave barske opštine.

Opštinski odbor DPS Bar

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član