Predsjednički izbori pokazali apsolutnu dominaciju politike DPS-a

Demokratska partija socijalista pokazala je apsolutnu dominaciju na završenim predsjedničkim izborima, na kojima je njen lider Milo Đukanović osvojio 180 274 glasova (53.9 procenata) što je za  26000 više nego zbir glasova svih ostalih kandidata. 

Milo Đukanović je pobijedio u 20 opština dok je u 17 imao apsolutnu većinu, odnosno veći broj glasova od svih ostalih učesnika zajedno. O masovnoj podršci birača svjedoči i podatak da je u 5 najvećih opština u Crnoj Gori -Podgorici, Nikšiću, Bijelom Polju, Baru i Pljevljima – kandidat DPS-a odnio apsolutnu pobjedu!

Veličinu ove pobjede dokazuje i podatak da je prednost u broju glasova koju je Đukanović imao na ovim izborima veća nego zbir glasova svih drugih kandidata u opštinama Berane, Herceg Novi, Plužine i Kotor.

Zahvaljujemo građanima širom Crne Gore koji su na predsjedničkim izborima pokazali snažnu privrženost  politici Demokratske partije socijalista i njenog lidera Mila Đukanovića. Ovakva masovna podrška predstavlja i veliku odgovornost ali i snažan zamajac našoj partiji pred predstojeće lokalne izbore u 11 opština.

Media tim  DPS-a

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član