Počele sa radom Komisije GO DPS-a: Pružaćemo sistemske odgovore na sva pitanja kojima je Vlada nedorasla

Danas je održan prvi sastanak predsjednika komisija Glavnog odbora Demokratske partije socijalista, kojim je predsjedavao generalni sekretar Aleksandar Bogdanović. 

Na sastanku je konstatovano da rad komisija Glavnog odbora nikada nije bio važniji, budući da Crna Gora ima nesposobnu Vladu koja nije u stanju da se izbori sa društvenim problemima koje je uzrokovala tokom dosadašnjeg mandata. U tom kontekstu, konstatovano je da je obaveza komisija da predlažu sistemska rješenja u raznim sektorskim politikama kako bi se ublažile katastrofalne posljedice rada aktuelne vlasti. 

Zadatak komisija, pored aktivne participacije u zakonodavnoj aktivnosti, biće usmjerene i na kreiranju analiza u raznim oblastima društvenog života kao pomoć u radu poslaničkog kluba, ali i ostalih organizacionih jedinica Demokratske partije socijalista. 

Na sastanku je zaključeno da je nivo državne politike koji se trenutno sprovodi od strane aktuelne vlasti na najnižem nivou u prethodnim decenijama, te da svaki dan ove Vlade stvara nesagledive posljedice za Crnu Goru. 

Iz tog razloga, Demokratska partija socijalista, kao najjača partija, ali i predvodnik građanske opozicije, mora biti naročito aktivna na svim poljima djelovanja – a komisije, kako je zaključeno na današnjem sastanku, upravo i jesu podsticaj takvoj ambiciji.

Demokratska partija socijalista Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član