Vukićević: Jeftina i degutantna podmetačina odbornice Đurović, atak na integritet časnih ljudi

Živimo u vremenu u kome su društvene mreže postale poligon za targetiranje neistomišljenika, za ostrašćene izlive mržnje i diskvalifikacija, za plasiranje gnusnih laži, povredu integriteta i dostojanstva ličnosti.

Politika se uveliko preselila na ove medijske i socijalne resurse i tamo dobila svoje uzlete, svedozvoljenost i prljavštinu. Svjestan sam ovog fenomena modernog doba, ali se ne mogu pomiriti sa činjenicom da civilizacijska i tehnološka dostignuća nekim ljudima služe za kreiranje ambijenta laži, mraka i neukusa. Da poništavaju tradiciju, odboj Marka Miljanova, Ljuba Čupića, nikšićki duh i crnogorsko viteštvo.

Povod za ovo obraćanje je lažna objava – spisak lica kojima su navodno uplaćena novčana sredstva za predstojeći praznik – Dan nezavisnosti 21. maj. Ova amaterska, jeftina i ljudski degutantna podmetačina atak je na ljudski i profesionalni integritet časnih i ostvarenih ljudi, Nikšićana posvećenih svom gradu i njegovom prosperitetu.

Posebno čemerno djeluju ataci i klevetanje mlade osobe – Sonje Milatović, čija biografija, koja je tek počela da se piše, obećava domete velikih nikšićkih umjetnika i stvaralaca. Opštinski odbor DPS Nikšić, ponosi se što njen program, ideje i emocije dijeli osoba čiji su karakter, intelektualni dometi, volja i odlučnost satkani od najplemenitijih nikšićkih narativa.

Razumijem da postoji kod nekih ljudi zavist, ljubomora i kompleksi zbog svoje sićušnosti, ali ne razumijem odsustvo stida i spremnost da se istraje u laži i destrukciji.

Odbornica koalicije “Za budućnost Nikšića” Anica Palija Đurović, koja je iznijela gnusne laži, a iste izbrisala nakon sat vremena, svoje “hrabre i dosljedne” objave će morati dokazati na sudu.

I na kraju, DPS i njeni koalicioni partneri biće konstruktivna opozicija novoj vlasti, opozicija svakom obliku primitivizma i destrukcije, partner za projekte koji unaprijeđuju naš grad i partner za izgradnju skladnog građanskog života za sve Nikšićanke i Nikšićane. Radujemo se nastupajućem prazniku – Danu nezavisnosti Crne Gore i pozivamo sve sugrađane da ga obilježimo dostojanstveno uz želju da svaki naredni dočekujemo u ljepšoj i harmoničnijoj svakodnevici.

Zoran Vukićević, predsjednik Opštinskog odbora DPS Nikšić

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član