OO SM DPS Berane: Zapošljavanje podmlatka SNP-a je jedini projekat koji realizujete

Izgubljene u vremenu i prostoru, beranske Demokrate u  svom obraćanju javnosti pokazuju da ne mogu da izađu iz plagijatorstva svog šefa Alekse Bečića. Znamo, gospodo beranske Demokrate,  da vas boli istina, ali od nje ne možete pobjeći. Kao podmladak beranskog SNP-a samo ste zacrvenjeni dekor ove nesposobne lokalne vlasti. To što ste se potpuno uklopili u nefunkcionisanje beranske izvršne vlasti pokazuje i vašu nesposobnost. Utonuli u to sivilo pokušavate uporno da se bavite perifernim stvarima. 

I ovog puta vam poručujemo da nije potrebno da mi iz DPS-a objavljujemo spisak vaših aktivista koje ste zaposlili nakon ulaska u lokalnu vlast. Imena svih tih aktivista su poznata zaposlenim u Opštini i opštinskim ustanovama i preduzećima, ali i građanima. A ako vam je stalo do tog spiska od 50-tak novozapošljenih vaših aktivista, objavite ga  na način kako ga saopštavate na vašim partijskim sastancima. Činjenice vam ne dozvoljavaju da obmanjujete javnost hvaleći se „svojim uspjesima“, i volonterizmom.

Ne čuje se vaš glas o posječenim platanima, o divljim deponijama duž Obilaznice i u krugu Celuloze, ništa ne preduzimate po pitanju uništene komunalne i saobraćajne infrastrukture? Ćutite po pitanju neurednog vodosnabdijevanja? Ćutite po svim važnim pitanjima za funkcionisane grada?! Razumiju građani i zašto ćutute i zašto ne radite ništa.

Postigli ste svoj jedini predizborni cilj –  da zasjednete na funkcionerska mjesta, da koristite finansijske privilegije i šetate o trošku građana. Po svemu tome ste se potpuno uklopili u aktuelnu koaliciju koja vrši vlast u Beranama. Imate, nažalost,  isti program: uništavanje grada!

Demokratska partija socijalista će nastaviti da vas i dalje argumentovano kritikuje, očekujući da počnete da rješavate probleme koje ste sami napravili i nagomilali.

Opštinski odbor Savjeta mladih DPS Berane 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član