OO DPS Tivat: Usvojene žalbe službenika ućutkale rukovodstvo Opštine

Pravda je spora, ali dostižna – nema rečenice kojom bismo bolje započeli ovo naše reagovanje na aktuelnosti koje se dešavaju u zgradi Opštine Tivat ovih dana kada su pristigla rješenja Komisije za žalbe, kojom se usvajaju žalbe zaposlenih, odnosno poništavaju rješenja Opštine Tivat.

Još jednom na djelu, nova lokalna vlast bjelodano je pokazala svoje neznanje, nestručnost, nekompetentnost i lošu namjeru. Samo do juče narcisoidni i umišljeni pojedinci iz lokalne vlasti, hvalili su se nehumanim i nezakonitim činom slanja više od 40 opštinskih službenika na interno tržište rada, predstavljajući to kao najveće pozitivno djelo koje je neko do sada sproveo u praksi. Pri tom se, najmlađa odbornica i žena potpredsjednika, valjda ponosna na istorijsko djelo svog supruga, na posljednjoj sjednici Skupštine usudila da ustvrdi da su zaposleni poslati ne na interno tržiše rada, već „na smetlište tržišta rada“ i na taj način ih grubo uvrijedila.

Ali, sada se kompletno rukovodstvo lokalne vlasti našlo u čudu šta da radi. Potpuno ubijeđeni u ispravnost svojih odluka, hladan znoj ih je oblio kada su čitali redom, list za listom: Žalba se usvaja, Žalba se usvaja i tako još mnogo puta. No, možda su sada ipak sretni što taj broj nije veći, imajući u vidu izjavu potpredsjednika opštine koji je na posljednjoj sjednici Skupštine otvoreno izjavio: „Da sam se ja pitao još 10-20% je višak (u Opštini) i bilo bi još više njih na raspolaganju, ali se nijesam pitao sam”.

Opsjednut svojim paunovskim šepurenjem, svoj previše rašireni rep može sada samo da sklopi i vrati se na početak priče: polako vraćajući one iste službenike koje je svojim glasom, ali ne jedinim, poslao na, kazano njihovim žargonom „smetlište“.

Opštinski odbor DPS Tivat

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član