OO DPS Pljevlja: Izabran novi predsjednik Opštine Pljevlja

Poštovani sugrađani,

Mandat dobijen od vas na poslednjim lokalnim izborima nas obavezuje i daje za pravo da našim gradom upravljamo posvećeno i predano u interesu svih građana opštine. Manipulacije i špekulacije, zarad dnevnog politikanstva i sitnih poena ostavljamo onima kojima je kritika jedino što su znali i što znaju da rade. Mi idemo dalje, nastavljamo započete i počinjemo nove projekte za evropski sjaj naših Pljevalja kroz podizanje nivoa kvaliteta življenja svih Pljevljaka.

Kao odgovorna partija, zajedno sa koalicionim partnerima, posvećeno i pažljivo se odnosimo prema izboru  svih onih koji vrše najodgovornije funkcije u službi građana. Posebna odgovornost je na nama kad treba izabrati prvog čovjeka grada koji će biti ne samo predsjednik naše opštine već i reprezent svih nas kako u samom gradu tako i šire. U tom cilju danas smo bezrezervnom podrškom odbornika sa liste koalicije DPS.SD,BS-Milo Đukanović-Za dobro građana Pljevalja izabrali gospodina Igora Golubovića za predsjednika naše opštine.

Stečeno radno iskustvo, odgovornost, stručnost i ugled, postignuti rezultati na rukovodećim funkcijama koje je obavljao, kao i rezultati ostvareni u radu lokalne i državne uprave, su preporučili Igora Golubovića za predsjednika Opštine Pljevlja i garant su da će tu funkciju obavljati posvećeno i u interesu svih građana opštine Pljevlja.

Opštinski odbor DPS Pljevlja

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član