OO DPS Pljevlja: Demokrate na mukama

Uzrok pojačane nervoze koju imamo priliku poslednjih dana da uočimo kod Demokrata je gubitak jedne za drugom opština u kojima su udomili svoje rođake, kumove i partijske poslušnike. Ruše im se biznis planovi koje bi da sprovode sa svojim novim partnerima, nestaje iluzija o pobjedama jer svakim danom stiže ih  novi poraz.

Ipak, svoje duševne boli neka ne liječe na Pljevljima i Pljevljacima. Svako ko živi u ovom gradu zna koliko je naša partija doprinijela poboljšanju života građana. Za razliku od njih koji samo znaju da kritikuju i umišljaju, građani znaju i vide koliko se radilo i radi u Plevljima. Dom kulture, Dom za stare, gradski kolektor, kilometri ulica u gradu, sportski tereni, glavna ulica samo su neki od projekata koje je vlast u Pljevljima realizovala. Ako dodamo i završetak radova na izgradnji puta Pljevlja – Bijelo Polje, početak radova na putu Pljevlja – Metaljka i niz drugih projekata onda je jasna nervoza  današnjih Demokrata a dojučerašnjih ljutih Mandićevih jurišnika.

Zato Demokrate, ostavite se Pljevalja, jer vas veće muke muče. Bolje da se zabrinete oko Budve i Budvana, jer kako ste krenuli, blokiraćete rad još jedne opštine koja živi od turizma u sred turističke sezone, kao što ste već billi uradili u Kotoru.

Opštinski odbor DPS Pljevlja

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član