OO DPS HN: Demagoge ne sramoti osuda, već njen uzrok

U objavi u kojoj više prostora zauzima logo Demagoga, nego tekst reagovanja, Demagozi pokušaNovi logo OO DPS HNvaju da podmetnu tezu kako je, navodno, DPS predvodio organizovanu prevaru građana i Opštine Herceg Novi, i kako se svrstao na stranu firme koja nastoji da naplati posao koji nije završila. 

Davno je rečeno da čovjeka ne sramoti osuda, već njen uzrok. Zato Demagozi nemaju problem sa DPS-om, nego sa činjenicama. Demagozi imaju problem sa uzrocima koji su ih doveli do stanja u kojem, uz kumovsku podršku onih prema kojima njihov podgorički šef osjeća “tjeskobu, mučninu i neodoljiv nagon za povraćanjem”, zapomažu kao neke seka-perse. A činjenice su jednostavne i neumoljive.
• Od kada su se u novim odijelima i sa kravatom vratili na vlast obećavajući depolitizaciju funkcija na koje su doveli svoje kumove, rođake i prijatelje, Demagozi i njihova familijarna družina ne rade ništa! Zato što nisu radili ništa, firma koja je uradila nešto pokušala je da naplati dio potraživanja. 
• Niko nije branio Demagozima da urade makar nešto, riješe problem i projekat dovedu do kraja. Samo, trebalo je znati šta. Gdje je to silno znanje kojim su Demagozi i njihova familijarno uvezana družina obasipali javnost. Umjesto da časno i pošteno napadnu, poput papagajčića ponavljaju jedno te isto. Dosadni ste!
• Ne radeći ništa, Demagozi su uživali u benefitima manjih računa za struju vjerujući da je najbolje za njih da cio mandat prođe u neplaćanju obaveza. 
DPS insistira da Demagozi dostave nadležnim inistitucijama sve dokaze koje imaju i procesuiraju sva lica koja su oštetili građane Herceg Novog ili Opštinu. Nije valjda da ćete propustiti ovakvu priliku? Eto vam šansa da građane Herceg Novog uvjerite u vaše riječi. U suprotnom vaše poslednje podmetanje, kao i svako drugo, građani će pamtiti kao sitni pokušaj obmane Demagoga nesposobnih da urade bilo što.
 
OO Demokratske partije socijalista HN

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član