OO DPS Herceg Novi: Lokalna vlast obmanula i osobe sa invaliditetom, obećavala uklanjanje prepreka na šetalištu i trgovima – obećanje nije ispunjeno

Aktuelna lokalna vlast u Herceg Novom obećala je prije četiri godine da će ukloniti sve fizičke prepreke na šetalištu i trgovima koje osobama s invaliditetom otežavaju ili onemogućavaju slobodno kretanje, ali je to bila još jedna u nizu njihovih obmana.

Lokalna hercegnovska uprava, poznata kao svjetski rekorder u neispunjenim obećanjima, još jednom je na konkretnom primjeru dokazala koliko je neodgovorna i manipulativna u rješavanju potreba čak i najranjivih populacija.

Da je bilo imalo volje i želje da se ovo pitanje riješi to se moglo postići u relativno kratkom roku, kao što su recimo vrlo efikasno uspjeli da se pozabave pozicioniranjem svojih funkcionera. Posebno brine kada se zna da su u Herceg Novom manje više iste osobe već dvije decenije vode lokalnu vlast, a ovo pitanje ostaje neriješeno.

Očito je da lokalna vlast o problemima osoba sa invaliditetom niti šta zna, niti ima volje da se suoči sa rješavanjem tih problema.

Zbog toga su potrebne promjene! Promjene za bolji Novi koje garantuje Evropski tim.

Opštinski odbor DPS Herceg Novi 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član