OO DPS Herceg Novi: Lokalna vlast obećavala efikasnu i djelotvornu upravu – obećanje nije ispunjeno

Odlazeća hercegnovska vlast, nadaleko poznata kao svjetski rekorderi u neispunjenim obećanjima, obmanula je birače kada je prije četiri godine najavljivala efikasnu i djelotvornu lokalnu samoupravu.

Svi naši sugrađani su prethodne četiri godine bili svjedoci koliko je prekobrojna administracija koju vodi aktuelna vlast neefikasna. Običan administrativan posao nikada ne može biti obavljen u roku koji je propisan, a kamoli da sve to bude efikasno i precizno urađeno. Porazna je činjenica da je Opština Herceg Novog pri dnu liste kada je riječ o efikasnosti lokalne samouprave.

Aktuelna vlast je tokom ove četiri godine bila samo zabavljena međusobnim opstrukcijama u kojima su se nadmetali koalicioni partneri. Sve te opstrukcije na štetu građana događale su se zbog pozicioniranja ili smjene kadrova, dakle, zbog fotelja. O djelotvornosti i efikasnosti lokalne upravi govori i vrlo svjež primjer asfaltiranja Njegoševe ulice. Rok za završetak asfalta od par stotina metara odlagan je čak šest puta. Tako je vitalna saobraćajnica za stanovnike i posjetioce Herceg Novog u dužini od 710 metara asfaltirana čak duže od dvije sedmice. A o kvalitetu obavljenih radova sudićemo vrlo brzo,  jer nam je poznato na koji način aktuelna vlast radi, i da redovno nekoliko sedmica kasnije popravlja tek završene radove.

DPS Herceg Novi vjeruje da će birači 9. maja masovno podržati listu Evropski tim za Herceg Novi,  jer samo naša lista može obezbijediti modernu i efikasnu lokalnu samoupravu, a ovu koja svoju politiku bazira na lažnim obećanjima otjerati u prošlost.

Opštinski odbor DPS Herceg Novi  

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član