OO DPS Budva: Krapović i Bečić se kriju umjesto da odgovore na optužbe

Tandem demagoga Bečić – Krapović, ili kako ih od milošte nazivaju njihovi dojučerašnji funkcioneri – “najveće političke prevare”, po ko zna koji put zamajavaju crnogorsku javnost tipskim saopštenjima u kojima ne odgovaraju ni riječ na javno postavljena pitanja. A zašto ćute Bečić i Krapović? Pogađate – “zbog straha od gorega”! Umjesto da odgovore na postavljena pitanja, oni se hvale onim sto niko ozbiljan ne bi pominjao – da su za dvije godine na vlasti zamijenili ulazna vrata na zgradi Opštine i okrečili skupštinsku salu, koju će uskoro (najvjerovatnije) opremiti “tehnološkim čudom 21. vijeka” zvanim klima uređaj?!

Iako svjesni koliko su Budvanima danas komične njihove tirade o “rezultatima” dvogodišnje vlasti, oni ih bez imalo stida ponavljaju. Kao svi politikanti, kalkulišu da im je to manja šteta nego da daju odgovore na sljedeća pitanja:

– kome su sve u predizbornoj kampanji obećavali “ucrtavanje” i tražili procenat?

– iz kojih izvora su finansirali partiju?

– zašto nijesu smijenili direktora Turističke organizacije, još jednog stranog državljanina u sopstvenim redovima, nakon brojnih malverzacija kojima je oštećen budžet?

– zašto su prevarili svoje članove i građane Budve neispunjavajući nijedno predizborno obećanje a unaprijedili svoje privatne biznise?

– da li je moguće da za dvije godine na vlasti nijesu bili u stanju da donesu makar jednu važnu odluku od javnog interesa, a kamoli da realizuju neki projekat od značaja za lokalnu zajednicu?

Dakle, gospodo Demagozi, umjesto što iz ilegale zasipate saopštenjima koja nemaju veze sa realnim životom, pokušajte da građanima Budve, pred kojima trenutno imate veliku odgovornost, odgovorite na postavljena pitanja, jer smo vam pripremili još nekoliko interesantnih. Posebno je značajno da se odredite prema optužbama kojima vas zasipaju vaši bivši stranački funkcioneri. Ma koliko se skrivali, kad-tad ćete morati da odgovorite: jeste li tražili mito ili niste?

Opštinski odbor DPS Budva
Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član