OO DPS Budva: Koliko košta koaliciona vlast u Budvi?

Izgleda da je “nezavisni” odbornik Džaković odlučio da svoja tri uslova, kojima je na početku uslovio opstanak koalicije na vlasti, sada konvertuje u precizan novčani iznos. Teško da postoji bilo ko koga bi mogao ubijediti u suprotno, budući da za “zasluge” iz 2013. traži obeštećenje po zakonu iz 2016?! 

Po svoj prilici, svjestan da im skupa vrijeme curi poput pješčanog sata, Džaković je odlučio da svog poslodavca, čuvenog po izjavi da “skupštinsku većinu ili imate ili nemate”, natjera da bude pragmatičan i koriguje stav u smislu da “ono što nemate – možete da kupite”. 

Kako će se završiti ova saga u vezi sa budvanskom šaradom, građanima ostaje da sa čuđenjem isprate. Ukoliko postoji i dio “odgovornosti” na koju su se i jedni i drugi pozivali, najmanje što se od njih u ovom trenutku očekuje je da prestanu da zasmijavaju crnogorsku javnost i sačuvaju dostajanstvo institucija koje ih je zapalo da predstavljaju. Svima u Budvi je odavno jasno da je ova družina, ideoloski podijeljena, politički nesložna i građanski posvađana, bila okupljena jedino oko poslovno-finansijskih aranžmana i mržnje prema DPS-u. Kakvi su bili, dosta su i trajali.
 
Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Budva

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član