OO DPS Berane: Prazna obećanja “trule” družine

Građani Berana su ovih dana svjedoci panike koja je zahvatila redove „trule“ koalicije, pojačane demagogijom najnovijeg člana te nesposobne družine, Demokratama. Pod pritiskom od gubitka vlasti, a ohrabreni savjetima Demagoga, čelnici Opštine Berane besprizorno obmanjuju građane pričama o zaposlenju u opštinskim organima.

Građani Berana treba da budu svjesni da su to samo prazna predizborna obećanja i ne smiju da nasijedaju na takve jeftine manipulacije. Realnost je da samo koalicija „Berane pobjeđuje“ u saradnji sa Vladom Crne Gore može da obezbijedi nova radna mjesta i ima viziju za razvoj Berana i sjevera Crne Gore. Ne dozvolite da vas još četiri godine vode ljudi koji su na margini politike i partije koje su u nestajanju, bez vizije za naš grad i državu.

Jasno je da su oni prošlost i da svakako nestaju, jedino je pitanje da li će građani Berana još četiri godine da ih održavaju na aparatima ili će već u utorak da im se zahvale za sve učinjeno do sad i pošalju ih u političku prošlost kojoj na državnom nivou već odavno pripadaju.

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Berane

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član