OO DPS Berane: Za razliku od opozicije, mi ne proganjamo one koji promijene partijska uvjerenja

Demokratska partija socijalista je partija kojoj se uvijek dobrovoljno pristupalo, kao što potvrđuje i  nedavno učlanjenje preko stotinu mladih Beranki i  Beranaca, što je svojevremeno uradio i  gospodin Radoš Raičević. Osim pristupanja, dobrovoljno se i  napušta Partija, pa postupak Radoša Raičevića nije nikakva nova pojava u političkom životu neke partije, pa ni Demokratske partije socijalista Berana.

Zahvaljujemo se gospodinu Radošu Raičeviću na dosadašnjem radu u našoj Partiji, koja će, u skladu sa svojim programom, nastaviti da baštini građansku, multivjersku, multinacionalnu i antifašističku Crnu Goru kao zajedničku kuću svih nas.

Za razliku od naše političke konkurencije, mi ne proganjamo nikoga ko odluči da promijeni svoja partijska uvjerenja. U tome i  jeste suštinska razlika između nas i njih, tolerancije sa naše i netrpeljivosti sa njihove strane.

Budući da je Radoš Raičević bio naš član i podržavalac, vjerujemo da će i sam, nakon nekog vremena, shvatiti da su svi potezi Demokratske partije socijalista uvijek bili u interesu svih građana Crne Gore, bez obzira na njihovu vjersku ili nacionalnu pripadnost. Država u kojoj svi građani i sve vjerske zajednice imaju ista prava, jedan je od naših programskih ciljeva kojem smo bez obzira na sve opstrukcije i pritiske posvećeni.

Opštinski odbor DPS Berane 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član